AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde temiz su görmek

Kahve falında evde temiz su görmek

Kahve falında evde temiz su görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, hileye, fesada bulaşacağına inanılır.

Kahve falında evde temiz su gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Kahve falında eve temiz su basması görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde temiz su görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında evi temiz su basmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında evi temiz su basması görmek yarardan çok zarar getireceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz ve kirli su görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında temiz suyun aktığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, şansın açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir