AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi temiz su basması görmek

Kahve falında evi temiz su basması görmek

Kahve falında evi temiz su basması görmek başarıya giden yolların açılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su basması gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Kahve falında eve temiz su basması görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evi temiz su basması görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında eve su basması görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve su basmasını görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini su basması görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin su basması görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında evin su basmasını görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, doğru işler yapacağına delalettir.

Kahve falında su basması görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kudreti ve cesareti bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir