AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz ve kirli su görmek

Kahve falında temiz ve kirli su görmek

Kahve falında temiz ve kirli su görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, müjdeli haberler alacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, maddi sorunlarının artacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında temiz ve kirli su gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Kahve falında kirli ve temiz su görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz ve kirli su görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında temiz su deniz görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz kaynak suyu görmek attığı adımların boşa çıkacağına, işlerinin hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında temiz dalgalı su görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret eder.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, malvarlığının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir