AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı tavus kuşu görmek

Kahve falında kırmızı tavus kuşu görmek

Kahve falında kırmızı tavus kuşu görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, mevki kaybına uğrayacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, kısmetin açılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı tavus kuşu gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Kahve falında kırmızı tavus kuşu görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu kanadı görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi tavus kuşu görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında tavus kuşunun tüyünü görmek işlerinin istediği gibi olacağına, çarelere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yavru tavus kuşu görmek mevkilerinin yüksek olacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir