AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek

Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek

Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinde verimsiz olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz örtülü sofra gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sofra görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek hainlik yapacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulur.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz örtüye sarılmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerinde beyaz örtü görmek aradaki buzların eritileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz örtülü yatak görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir