AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde merdiven görmek

Kahve falında evde merdiven görmek

Kahve falında evde merdiven görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında evde merdiven gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında içten merdivenli ev görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Kahve falında evde merdiven görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalettir.

Kahve falında çok merdivenli ev görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev merdiven görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek kazancının artacağına,, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev merdiveni çıkmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde merdiven görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında merdivensiz ev görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir