AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev merdiveni çıkmak

Kahve falında ev merdiveni çıkmak

Kahve falında ev merdiveni çıkmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Kahve falında ev merdiveni çıkmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenle eve çıkmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulur.

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işarettir.

Kahve falında birisiyle merdiven çıkmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Kahve falında binada merdiven çıkmak ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bina merdiveni çıkmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle merdiven çıkmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak maddi açıdan dibe vurulacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir