AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev merdiven görmek

Kahve falında ev merdiven görmek

Kahve falında ev merdiven görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ev merdiven gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev merdiveni çıkmak onların başarıları ile övüneceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ev içinde merdiven görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek mevki edineceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çok merdivenli ev görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında merdivenle eve çıkmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, hobilerine eğileceğine delalettir.

Kahve falında ev merdiven görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev merdiveni görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir