AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivensiz ev görmek

Kahve falında merdivensiz ev görmek

Kahve falında merdivensiz ev görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, ona özlemle sarılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivensiz ev gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Kahve falında içten merdivenli ev görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenle eve çıkmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ev merdiveni yıkamak hayatının zaferlerle dolacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenli ev görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında ev içinde merdiven görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivensiz ev görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir