AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde maymun görmek

Kahve falında evde maymun görmek

Kahve falında evde maymun görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evde maymun gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında eve maymun girdiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde maymun beslemek hatalı yollara sapılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde maymun görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sarı maymun görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek işinde terfi alacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Kahve falında kara maymun görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında maymun gezdirmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun almak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir