AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kına gecesi görmek

Kahve falında evde kına gecesi görmek

Kahve falında evde kına gecesi görmek sevilen bir kişi olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında evde kına gecesi gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Kahve falında evde kına gecesi görmek terfi alacağına, verilen  sözlerin tutulacağına yorulur.

Kahve falında kızının kına gecesini görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kına gecesi görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin kına gecesini görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet eder.

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek işarettir.

Kahve falında kendi kına gecemi görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalettir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir