AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, gönlünün rahata ereceğine, bunu şeref sayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bindallı giydiğini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, borçların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bordo bindallı giymek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bindallı giymek işlerinin bir anda bozulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bindallı giydiğini görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi bindallı giymek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işarettir.

Kahve falında mavi bindallı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı bindallı görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir