AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek

Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek

Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek yatırımlarının kar getireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında kına gecesine gittiğini görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kına gecesini görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kına gecesi elbisesi görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kına gecesini görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evli birinin kına gecesini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin kına gecesini görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir