AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kına gecemi görmek

Kahve falında kendi kına gecemi görmek

Kahve falında kendi kına gecemi görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yarınlarına umutla bakacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kına gecemi gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Kahve falında evli birinin kına gecesini görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kına gecesinde bulunmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, biraz dinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kına gecesini görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında kına gecesinde ağlamak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, takdir toplayacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kına gecesini görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kendi kına geceni görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kına gecesini görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, acı tecrübeler edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir