AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, bir beladan kurtulacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü karakterli bir kadına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek kişinin şansının artacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gece kıyafeti giymek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti giymek zorlukların ortadan kalkacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına kıyafeti giymek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir