AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek sevmek

Kahve falında kelebek sevmek

Kahve falında kelebek sevmek duygularının karşılıklı olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek sevmek gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Kahve falında kelebek sevmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek öldürdüğünü görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek doğurmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir kelebek görmek paslı bir çiviye basabileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına inanılır.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek işlerinin hafifleyeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kelebek görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük kelebek görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında odanın içinde kelebek görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir