AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, bereketli işler yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde kara yılan gördüyseniz:

  • Belli konularda belli şekillerde davranmalarını istediğiniz bazı kişileri kendi hallerine bırakmanız durumunda, şaşırtıcı bir şekilde, kendi istekleri dahilinde sizin isteklerinizi yerine getirdiklerini görebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde kara yılan görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında kara su yılanı görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı suyun içinde görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde çok yılan görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına inanılır.

Kahve falında su içinde büyük yılan görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde yılan öldürmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde sarı yılan görmek çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir