AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kara yılan görmek

Kahve falında küçük kara yılan görmek

Kahve falında küçük kara yılan görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, günahlarından tövbe etmeye inanılır.

Kahve falında küçük kara yılan gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında küçük kara yılan görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kara köpek görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kara kedi görmek çocuk sahibi olacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kara sinekler görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük kara sinek görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek yalnız kalmak isteyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kara yılan görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda kara yılan görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir