AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu koşarken görmek

Kahve falında oğlunu koşarken görmek

Kahve falında oğlunu koşarken görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, süzüleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu koşarken gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Kahve falında oğlunu koşarken görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak gelmek görme ve alma şansına sahip olacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında koşarak kaçtığını görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında koşarken durmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Kahve falında denizi koşarak geçmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi koşarken görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir