AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine koşarak sarılmak

Kahve falında birine koşarak sarılmak

Kahve falında birine koşarak sarılmak aile hayatında huzuru yakalayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kazancının hiç azalmayacağına, tabiatı kötü olan kişiye, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine koşarak sarılmak gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Kahve falında koşarak sarılmak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, düşmanların barışacağına alamet eder.

Kahve falında birine koşarak sarılmak herhangi zarara uğramayacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını koşarken görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında koşan inek görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yüzlerin asılacağına inanılır.

Kahve falında koşarak yokuş çıkmak işiyle nam salacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenleri koşarak inmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşan kırmızı at görmek türlü musibetlere uğrayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden koşarak çıkmak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir