AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evde kapalı kalmak

Kahve falında bir evde kapalı kalmak

Kahve falında bir evde kapalı kalmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir evde kapalı kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Kahve falında evde kapalı kalmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında bir evde kapalı kalmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde kapalı kalmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kapalı kalmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide kapalı kalmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere kapalı kalmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Kahve falında kapalı yerde kalmak hayata küsecek duruma geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı odada kalmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir