AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde gül görmek

Kahve falında evde gül görmek

Kahve falında evde gül görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında evde gül gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında evde gül görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak hastalıkların yakınına uğramayacağına, maddi imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı gülerken görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gülüp eğlenmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahkahayla gülen birini görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hane içine ay doğacağına işaret eder.

Kahve falında gülümseyen görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül suyu yapmak asla dert yüzü görmeyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kamyon dolusu gül görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, de rahatının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir