AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülüp eğlenmek

Kahve falında gülüp eğlenmek

Kahve falında gülüp eğlenmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, masrafların altında kalacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, karlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülüp eğlenmek gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Kahve falında gülüp eğlenmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarıyla eğlendiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle eğlenmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine inanılır.

Kahve falında parkta eğlenmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yardımın alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eğlenmek dans etmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla eğlenmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında düğünde eğlenmek o masumların bedduasını alacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oynamak eğlenmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, kendisiyle övüneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir