AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua okuyup uyumak

Kahve falında dua okuyup uyumak

Kahve falında dua okuyup uyumak zararların yakında telafi edileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret eder.

Kahve falında dua okuyup uyumak gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Kahve falında dua okuyup uyumak Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun uyuduğunu görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işarettir.

Kahve falında dua okunmasını görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua okunduğunu duymak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dua okuyan insanlar görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dua okuyan bebek görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalettir.

Kahve falında dua okuyarak uyanmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye dua okunduğunu görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, her daim temkinli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir