AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çatlak görmek

Kahve falında evde çatlak görmek

Kahve falında evde çatlak görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde çatlak gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında evi çatlak görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet etmektedir.

Kahve falında evde çatlaklar görmek çok rahat bir nefes alacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine delalettir.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde çatlak görmek güzellik ve hayır geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında yer çatlağı görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çatlak fincan görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Kahve falında çatlak alyans görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir