AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde bulgur görmek

Kahve falında evde bulgur görmek

Kahve falında evde bulgur görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde bulgur gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Kahve falında evde bulgur görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bulgur çalmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bulgur elemek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur aldığını görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında bulgur yağdığını görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve nohut görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kazanda bulgur kaynatmak helal rızka sahip olunacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir