AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur yağdığını görmek

Kahve falında bulgur yağdığını görmek

Kahve falında bulgur yağdığını görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur yağdığını gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Kahve falında bulgur yağdığını görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur çekmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur süpürmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu bulgur görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında bulgur pilavı görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek işlerinin hemen hallolacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur kısır görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur kazanı görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, büyük zararlar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir