AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde başkalarını görmek

Kahve falında evde başkalarını görmek

Kahve falında evde başkalarını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde başkalarını gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Kahve falında başka şehirden ev almak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka evde uyumak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinden başka eve girmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında başka bir eve misafir gitmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında başka evde yatmak yaşam refahının düşeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir evde yaşadığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir