AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir evde yaşadığını görmek

Kahve falında başka bir evde yaşadığını görmek

Kahve falında başka bir evde yaşadığını görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir evde yaşadığını gördüyseniz:

  • Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir.

Kahve falında başka evde yaşamak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir evde yaşadığını görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalettir.

Kahve falında başka evde yaşadığını görmek şansının geri döneceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka gezegende yaşamak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında başka ülkede yaşadığını görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka ülkede yaşamak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir