AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinden başka eve girmek

Kahve falında evinden başka eve girmek

Kahve falında evinden başka eve girmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında evinden başka eve girmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında evinden başka eve girmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin evine girmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında başka eve girmek ticaretinin gelişeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir eve girmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla başka eve girmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kendi evinden başka eve taşınmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında evinden başka eve taşınmak hile ile mal elde edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalettir.

Kahve falında kendi evinden başka bir eve taşınmak musibetlerle karşılaşmayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir