AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka evde uyumak

Kahve falında başka evde uyumak

Kahve falında başka evde uyumak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında başka evde uyumak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Kahve falında başka bir evde uyuduğunu görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir evde uyumak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka evde uyumak insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin evinde uyumak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalettir.

Kahve falında başka bir yerde uyumak bereketin eksileceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında başka biriyle uyumak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kısmetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında başka yerde uyumak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin uyuduğunu görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir