AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde ayı beslemek

Kahve falında evde ayı beslemek

Kahve falında evde ayı beslemek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet eder.

Kahve falında evde ayı beslemek gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında evde ayı beslemek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalettir.

Kahve falında ayı yavrusu beslemek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı beslemek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ayıyı beslemek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yavru ayı beslemek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Kahve falında evde tavuk beslemek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında evde fil beslemek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulur.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek kötü halinden eser kalmayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir