AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyı beslemek

Kahve falında ayıyı beslemek

Kahve falında ayıyı beslemek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, borcunu ödeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında ayıyı beslemek gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Kahve falında ayı beslemek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, hem itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında evde ayı beslemek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ayı yavrusu beslemek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıyı beslemek adım atarken çok zorlanacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru ayı beslemek tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tırtıl beslemek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı beslemek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında bıldırcın beslemek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir