AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde tavuk beslemek

Kahve falında evde tavuk beslemek

Kahve falında evde tavuk beslemek anne babanın hayır dualarının alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kafasını rahatlatacağına, gün sayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında evde tavuk beslemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Kahve falında evde tavuk beslemek zor günlerin uzaklaşacağına, hayatını yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk beslemek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kaplan beslemek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında evde köpek beslemek zenginleşeceğine, maddi zararını karşılayacağına işarettir.

Kahve falında evde yılan beslemek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında evde ayı beslemek hedeflerini tutturacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evde aslan beslemek haybeye para ve zaman harcayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir