AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hapishane görmek

Kahve falında başkasının hapishane görmek

Kahve falında başkasının hapishane görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının hapishane gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishane arabası görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında hapishaneden firar etmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapishanede birini ziyaret etmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hapishanede olan birini görmek malların çoğalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishane görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapishanedeki birini görmek işlerin bozulacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapishane duvarı görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir