AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev telefonu görmek

Kahve falında ev telefonu görmek

Kahve falında ev telefonu görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ev telefonu gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Kahve falında ev telefon görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ev telefonu görmek rahat yüzü göreceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eve telefon bağlatmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ev telefonu görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kişinin rahat nefes alacağına inanılır.

Kahve falında telefonda evlenme teklifi almak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu düşürmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük telefon görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir