AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük telefon görmek

Kahve falında küçük telefon görmek

Kahve falında küçük telefon görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, dönülmez yollara gireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, dertlerin dermanının bulunacağına yorulur.

Kahve falında küçük telefon gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Kahve falında küçük telefon görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında küçük el görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında küçük çocuğu öptüğünü görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında küçük altın görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında küçük çocuğu korumak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, parasız kalacağına işarettir.

Kahve falında küçük altın bulmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet eder.

Kahve falında küçük boylu adam görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir