AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda evlenme teklifi almak

Kahve falında telefonda evlenme teklifi almak

Kahve falında telefonda evlenme teklifi almak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda evlenme teklifi almak gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Kahve falında telefonda evlenme teklifi almak insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında telefonda iş teklifi almak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla iş teklifi almak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek dargınların ve kırgınların barışacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten evlenme teklifi almak çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kıza evlenme teklifi etmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekten evlenme teklifi almak güzel günler yaşayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında evlenme teklifi edildiğini görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir