Kahve falında ev tavanının çöktüğünü görmek

Kahve falında ev tavanının çöktüğünü görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ev tavanının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Kahve falında tavansız ev görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında tavanı yüksek ev görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev tavanı görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev tavanının çöktüğünü görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanı akan ev görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanı temizlemek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir