AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ev sahibini görmek

Kahve falında eski ev sahibini görmek

Kahve falında eski ev sahibini görmek makamının sürekli yükseleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, işinde itibar edineceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ev sahibini gördüyseniz:

  • Gürültü patırtının içinde asıl olan biteni anlamayı ya da planlarını gerçekleştirmeyi başarabilirseniz gerçekten önemli bir noktayı yakalama şansınız olabilir.

Kahve falında eski ev sahibini görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ev sahibi görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel bir ev sahibi olmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında bahçeli ev sahibi olmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni eve sahip olmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında eve sahip olmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında bir eve sahip olmak yaşanan kötü anıların silineceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir