AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eve sahip olmak

Kahve falında bir eve sahip olmak

Kahve falında bir eve sahip olmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir eve sahip olmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Kahve falında lüks ev sahibi olmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev sahibiyle kavga etmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir eve sahip olduğunu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, maneviyata yöneleceğine inanılır.

Kahve falında büyük eve sahip olmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş ev sahibi olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ev sahibi görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir