AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok yükseleceğine delalettir.

Kahve falında bebek sahibi olamadığını görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, dileklerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe sahip olduğunu görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe sahip olmak bir beladan kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğe sahip olmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, istenmeyen bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek sahibi olmayı istemek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bebek sahibi olduğunu görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir