AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ev sahibi olmak

Kahve falında yeni ev sahibi olmak

Kahve falında yeni ev sahibi olmak özel muamele göreceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Detaylara odaklanmanız durumunda problemleri engelleme veya çalışmalarınızın sonuçlarını alma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında yeni eve sahip olmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir eve sahip olmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir ev sahibi olmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Kahve falında yeni ev sahibi olduğunu görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni ev sahibi olmak aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni iş sahibi olmak günahlarının affedileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni araba sahibi olmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni telefona sahip olmak işlerin daha kötüye gideceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir