AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev merdiveni görmek

Kahve falında ev merdiveni görmek

Kahve falında ev merdiveni görmek kötü haberler alacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev merdiveni gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında merdivenli ev görmek helal ekmek yeneceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek umutlarının kırılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında evde merdiven görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içten merdivenli ev görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivensiz ev görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok merdivenli ev görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ev merdiveni görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir