AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev içinde kum görmek

Kahve falında ev içinde kum görmek

Kahve falında ev içinde kum görmek korkularının sona ereceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, çok üzüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde kum gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya işinizi tamamen değiştirmenize yardım edebilecek çok sayıda fikriniz var.

Kahve falında ev içinde kum görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, başarıları ile tanınacağına delalet eder.

Kahve falında kumun içinde yürümek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalet eder.

Kahve falında avuç içinde kum görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında denizin içinde kum görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kumun içinde yılan görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumun içinde yüzmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Kahve falında kumun içinde olmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum içinde altın bulmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir