AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun içinde yüzmek

Kahve falında kumun içinde yüzmek

Kahve falında kumun içinde yüzmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumun içinde yüzmek gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kum içinde yüzmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun içinde yüzmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kumda yüzmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kumlu denizde yüzmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Kahve falında kumlu suda yüzmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak çok büyük bir şok yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Kahve falında kum içinde para bulmak planların aksayacağına, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kum görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir