AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev hazırlamak

Kahve falında ev hazırlamak

Kahve falında ev hazırlamak kazançtan yana kara geçeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, düşmanların çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında ev hazırlamak gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında gelin evi hazırlamak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ev hazırlamak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde yemek hazırlamak malının ve gelirinin çoğalacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta hazırlamak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yemek masası hazırlamak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kalp kıracağına delalettir.

Kahve falında eşya hazırlamak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yolluk hazırlamak yapılan hataların çok zarar getireceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Kahve falında birine yatak hazırlamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir