AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta hazırlamak

Kahve falında çanta hazırlamak

Kahve falında çanta hazırlamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerdeki verimin artacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta hazırlamak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çanta hazırlamak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem çantası hazırlamak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, de elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölülere yemek hazırlamak işlerin çığırından çıkacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında azık hazırlamak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında pasta börek hazırlamak durumunuzun iyileşeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak güçten düşeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında balık hazırlamak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarma içi hazırlamak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir