AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolluk hazırlamak

Kahve falında yolluk hazırlamak

Kahve falında yolluk hazırlamak uzun yıllar boyunca çekeceğine, donanımlı kılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yolluk hazırlamak gördüyseniz:

  • Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yolluk hazırlamak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında dokuma yolluk görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet eder.

Kahve falında halı yolluk görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine inanılır.

Kahve falında uzun yolluk halı görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yolluk görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolluk sermek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında kilim yolluk görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolluk yıkamak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir