AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya hazırlamak

Kahve falında eşya hazırlamak

Kahve falında eşya hazırlamak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin kara geçeceğine, hayırlı günlerin geleceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşya hazırlamak gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Kahve falında eşya hazırlamak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yemeği hazırlamak yaptığı işten çıkarılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Kahve falında kahvaltı hazırlamak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında hamur hazırlamak yüzünün her daim güleceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bavulunu hazırlamak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında göç hazırlamak sermaye kaybedeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir